Workshops

Bandcoaching

Altijd al eens in een band willen spelen? Of wil jij toevallig je samenspel verbeteren? Dan is bandcoaching zeker iets voor jou! In een band, geformeerd uit vier tot vijf leerlingen van MacMusic, leer jij de fijne kneepjes van het samenspel. Je leert ritme, melodie, feel, dynamiek en tempo te combinerentot een samenhangend geheel. Leer de taal van de muziek spreken en schrijf je snel in!

DSC_0258 a (2)

Duur workshop: 6 tot 8 weken, 1 uur per week
Kosten: €8,- per keer, Mac Music pasjes houders GRATIS
Min. aantal deelnemers:  4

 

Klik hier om een formulier digitaal (word) in te vullen en te mailen.
Klik hier om het formulier als PDF uit te printen.

 

Lyrics Workshop

Tijdens deze workshop verdiepen we ons in het schrijven van songteksten. Alles over rijmen, perspectief, onderwerp, metaforen en nog veel meer! Dit doen we door songteksten van grote artiesten onder de loep te nemen, schrijfoefeningen te doen en ons zo creatief en open mogelijk op te stellen. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met je eigen songtekst!

 

Duur workshop: 1,5 uur
Kosten: €10,- p.p., Mac Music pasjes houders GRATIS
Min. aantal deelnemers:  4

 

Songwriting Workshop voor Beginners

Speel je een instrument of zing je, en zou je wel eens een liedje willen leren schrijven? In deze workshop snuffelen we aan de wereld van het songwriten. Waar moet een goed liedje uit bestaan? Hoe begin je? En hoe houd je je song interessant? Aan het eind van de workshop hebben we gezamenlijk een compositie gemaakt, of ga je zelfs naar huis met een eigen (deel van een) song!Schrijf je al liedjes, maar loop je soms vast of wil je je verdiepen in het schrijven van songs? Dan is deze workshop iets voor jou. We gaan in op de theorie achter het songschrijven en behandelen akkoorden, schema’s, melodielijnen en spanningsbogen. Zo leer je hoe je je eigen songs naar een nog hoger niveau kunt tillen! Het is wel de bedoeling dat je al songs schrijft en die ook kunt laten horen (het liefst jezelf begeleidend op je instrument). Een zekere muzikale ervaring is voor deze workshop dus vereist.

 

Duur workshop: 1,5 uur
Kosten: €10,- p.p., Mac Music pasjes houders GRATIS
Minimaal aantal deelnemers:  4